На Вінничині людство відзначає Всесвітній метеорологічний день і Всесвітній день води

На Вінничині людство відзначає Всесвітній метеорологічний день і Всесвітній день води

24.03.16 11:31 0 573
22 березня та 23 березня все прогресивне людство нашої планети буде відзначати щорічні знаменні події, такі як Всесвітній день води та Всесвітній метеорологічний день, які напряму пов’язані з життєдіяльністю і соціально-економічним розвитком усіх країн світу.

Саме 22 березня, відзначається важливий для всього населення день, а саме Всесвітній день водних ресурсів. Щорічно він відзначається та присвячується проблемам води на земній кулі. Тема цього дня у 2016 році – "Вода та робочі місця" – висвітлює важливість цих обох факторів.

Вода та робочі місця здатні змінювати життя людей, а саме вода є передумовою виживання людства, збереження навколишнього середовища, а економіка та гідна робота можуть забезпечити благополуччя та добробут людей, відкрити шлях до головних соціально-економічних переваг.

Так, 23 березня, відзначається Всесвітній метеорологічний день. Щороку метеорологічна спільнота планети урочисто відзначає його та присвячує заходи з такого приводу одній з актуальних тем, що тривожать суспільство. Тема нинішнього року – "Спекотніше, сухіше, вологіше. Дивитись у майбутнє" – цілком відображує занепокоєність всього людства щодо зміни клімату на планеті. Зміна клімату стосується кожного та є однією з найбільш значних проблем у сфері охорони довкілля.

Відзначення Всесвітнього метеорологічного дня та Всесвітнього дня води є нагодою привернути увагу органів державної влади, широкої громадськості до такої важливої проблеми, як вплив погоди, водних ресурсів, зміна клімату на забезпечення сталого розвитку країни, необхідності зміцнення науково-технічного потенціалу вітчизняної гідрометеорологічної служби, діяльність якої значною мірою сприяє економічному та соціальному розвитку суспільства.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: У Чернівцях здійснюється ...

КОМЕНТАРІ