Лютневий внесок до бюджету від роздрібних продавців алкогольно-тютюнових виробів Вінниччини перевищив 24 мільйони гривень

Лютневий внесок до бюджету від роздрібних продавців алкогольно-тютюнових виробів Вінниччини перевищив 24 мільйони гривень

24.03.16 09:47 0 630
Лютневий внесок до бюджету від роздрібних продавців алкогольно-тютюнових виробів Вінниччини перевищив 24 млн.грн. Про це повідомляє начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

За словами високопосадовця з цієї суми надходження акцизного податку з реалізації підакцизних товарів суб‘єктами роздрібної торгівлі склали майже 22,6 млн.грн. При цьому, доведену розрахункову базу виконано на 140,1%. За цей же час від ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами до місцевого бюджету надійшло понад 1,4 млн.грн. Розрахункову базу виконано на 131,0%.

Руслан Осмоловький нагадує, що на території Вінницької області та міста Вінниці діє 7489 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Зокрема, у лютому їх було видано 517, у т.ч. алкогольними напоями – 280, тютюновими виробами - 237.

ГУ ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ