На Вінничині проект ЄС продовжує весняно-польові роботи по облаштуванню громадських пасовищ в селі Рожнятівка Томашпільського району (+фото)

На Вінничині проект ЄС продовжує весняно-польові роботи по облаштуванню громадських пасовищ в селі Рожнятівка Томашпільського району (+фото)

24.03.16 16:42 0 674
21-22 березня 2016 року в с. Рожнятівка розпочато сільськогосподарські роботи по створенню якісних високопродуктивних пасовищ в рамках проекту ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових та економічних інтересів представників особистих селянських господарств та покращення асортименту молочної продукції соціальної сфери Томашпільського району», що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Томашпільською районною радою. Роботи по поліпшенню громадських пасовищ будуть здійснені на 3 ділянках.

Підрядною організацією було виконано передпосівну підготовку ґрунту на площі близько 20 га, засіяно п'ятикомпонентною багаторічною травосумішшю та внесено мінеральні добрива. Завершити роботи в селі Рожнятівка планується 23 березня.

Для отримання додаткової інформації про проект, будь ласка, контактуйте з: пані Наталією Гижко, керівником проекту ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району»., e-mail: tommilkua@gmail.com, tel.: +38 (069) 7313569

Загальна інформація:

Проект ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району» розпочав свою діяльність 12 вересня 2014 року. Термін реалізації проекту становить 30 місяців, а сума фінансування проекту складає більше як €477 тис. євро в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», з яких 90% коштів виділяє Європейський Союз, 10 % - Томашпільська районна рада у співробітництві з міжнародною ГО "Регіональний центр транскордонного співробітництва "Єврорегіон Дністер". Більш детально: www.tommilk.com та http://goo.gl/C9xg4r





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ