У Волинській області рятувальники провели навчання з ліквідації пожеж на об’єктах газопостачання

У Волинській області рятувальники провели навчання з ліквідації пожеж на об’єктах газопостачання

24.03.16 10:48 0 670
23 березня у місті Камені-Каширському Волинської області відбулися навчання з ліквідації надзвичайних подій на об’єктах газопостачання. Участь у тактико-спеціальних навчаннях на території міського газонаповнювального пункту узяли представники усіх служб екстреного реагування.

За легендою навчань, пожежа трапилася в приміщенні будівлі складу наповнення балонів, а на момент прибуття підрозділів ДСНС вогонь поширився на площі понад 100 квадратних метрів.

Імітовану пожежу виявив адміністратор газонаповнювального пункту і негайно зателефонував на «101». Уже за кілька хвилин на місце події прибули два відділення рятувальників 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського. Після проведення розвідки вони розгорнули діяльність у двох напрямках: розпочали евакуацію балонів із газом із небезпечної зони та організували гасіння пожежі.

Крім того, рятувальники відпрацювали заходи із імітованого захисту від вогню сусідніх будівель та здійснили умовне охолодження евакуйованих балонів із газом.

Підбиваючи підсумки навчань, учасники акцентували увагу на усіх аспектах взаємодії служб екстреного реагування та детально проаналізували хід гасіння пожеж такого типу, оскільки у випадку реального лиха важливо врахувати усі деталі, щоб оперативно ліквідувати надзвичайну подію.

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ