У Житомирі обговорять підтримку переселенців у розвитку малого бізнесу

У Житомирі обговорять підтримку переселенців у розвитку малого бізнесу

24.03.16 09:14 0 619
Завтра, 23 березня, об 11.00 у малій залі Житомирської ОДА (майдан Корольова, 1) відбудеться моніторингова зустріч щодо реалізації проекту «Стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад у розвитку мікропідприємництва у Житомирській області».

Організатором зустрічі виступає Фонд громади Житомира.

Участь візьмуть експерти Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, іноземні експерти із UKAID, представники Житомирської обласної державної адміністрації, учасники проекту у Житомирській області, представники неурядових громадських організації, ЗМІ.

За додатковою інформацією звертайтеся до Фонду громади Житомира за тел.: (0412) 46-10-86, 097-294-37-53, контактна особа – Жанна Соловйова, голова правління Фонду.

Довідково:

Стабілізаційна програма розвитку мікропідприємництва внутрішньо-переміщених осіб та місцевих громад у Житомирській області здійснюється Фондом громади Житомира за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та UKAID.

Програма спрямована на допомогу внутрішньо-переміщеним особам з Донецької, Луганської областей, АР Крим, а також житомирянам і жителям Житомирської області у старті та/або розвитку бізнесу. Розподіл учасників програми здійснювався наступним чином: 80% учасників – внутрішньо-переміщені особи, 20% учасників – житомиряни та жителі Житомирської області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ