На Хмельниччині рятувальники провели навчання з керівниками навчальних закладів

На Хмельниччині рятувальники провели навчання з керівниками навчальних закладів

24.03.16 14:14 0 632
23 березня працівники Ярмолинецького районного сектору провели навчання з посадовими особами, відповідальними за забезпечення та виконання заходів пожежної безпеки в закладах освіти. На заході були присутні директори усіх загальноосвітніх шкіл району.

Рятувальники ознайомили присутніх з основними вимогами пожежної та техногенної безпеки для закладів освіти, наголосили на необхідності забезпечення та приведення у належний протипожежний стан підвідомчих об’єктів, а також усуненні виявлених порушень в ході проведення перевірок.

Працівники ДСНС також наголосили керівникам навчальних закладів на необхідності проведення серед школярів широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної роботи. Учні мають знати про низку небезпек, які їх оточують, бути готовими самостійно й свідомо протистояти надзвичайним ситуаціям різного характеру, оволодіти навичками здорового способу життя та безпечної поведінки.

На завершення заходу всі присутні мали змогу поставити запитання, які їх цікавили, отримати кваліфіковані відповіді на них, занотувати основні нормативні документи, якими слід керуватися у своїй роботі щодо забезпечення вимог пожежної безпеки у навчальних закладах.

Ярмолинецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові тривають Дні ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ