На Хмельниччині на екскурсію до пожежно-рятувального підрозділу завітали дошкільнята

На Хмельниччині на екскурсію до пожежно-рятувального підрозділу завітали дошкільнята

24.03.16 17:19 0 585
23 березня до нетішинських рятувальників завітали вихованці дошкільного навчального закладу №3 «Дзвіночок». Екскурсія розпочалася з огляду пожежно-рятувального підрозділу. Діти спостерігали за роботою диспетчера, оглянули пожежно-рятувальне спорядження, а також приміряли каски та захисний одяг.

Під час екскурсії вогнеборці розповіли юним гостям про резонансні надзвичайні події характерні для м.Нетішин, а також окреслили способи їх ліквідації. Зокрема, вогнеборці наголосили, що практично усі пожежі трапляються з вини людини – через незнання або недотримання правил пожежної безпеки. Елементарна необережність може призвести до пожежі у житловому будинку чи іншій будівлі, спричинити масштабні загоряння у лісах та на торфовищах. Відтак рятувальники нагадали дітлахам основні вимоги пожежної безпеки та розповіли, як діяти, коли надзвичайна подія, зокрема, пожежа, все-таки сталася.

Насамкінець, вогнеборці закликали школярів бути обережними з вогнем та наголосили, що двері пожежно-рятувального підрозділу гостинно відкриті для учнівської молоді, яка прагне жити безпечно.

3 державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ