В Івано-Франківській області рожнятівські рятувальники провели профілактичне відпрацювання населеного пункту

В Івано-Франківській області рожнятівські рятувальники провели профілактичне відпрацювання населеного пункту

24.03.16 14:29 0 637
23 березня рожнятівські рятувальники провели комплексне профілактичне відпрацювання села Лоп'янка, де склалась тривожна ситуація із виникненням пожеж, травмуванням та загибеллю людей на них.

В ході відпрацювання рятувальники спілкувалися з мешканцями села, відвідували оселі пенсіонерів, багатодітних, людей, які зловживають алкоголем, тобто тих, хто належить до так званої групи ризику і в помешканнях яких найчастіше трапляються пожежі.

Людям розповіли, як важливо дотримуватися правил пожежної безпеки д під час користування пічним опаленням, газо- та електроприладами, як правильно діяти у випадку виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж.

Фахівці також нагадали громадянам правила поводження при виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів та наголосили на важливості відмовитися від практики спалювання опалого листя, сухої трави та чагарників, що не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й спричинює до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю. Всім людям рятувальники роздали листівки застережуючого характеру.

Рятувальники також завілали до школи, де поспілкувалися з дітьми на протипожежну тематику, пілкреслили, як важливо дотримуватися елементарних, але таких важливих правил безпечної поведінки у побуті і до якого непоправного лиха може призвести нехтування ними.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: За станом на 1 березня 2016 ...

КОМЕНТАРІ