У Львівській області упродовж доби піротехніки ДСНС знешкодили 15 артилерійських снарядів,10 підривників до артилерійських снарядів та 2 мінометні міни часів ІІ Світової війни

У Львівській області упродовж доби піротехніки ДСНС знешкодили 15 артилерійських снарядів,10 підривників до артилерійських снарядів та 2 мінометні міни часів ІІ Світової війни

24.03.16 18:35 0 577
22 березня фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знешкодили 15 артилерійських снарядів, 10 одиниць підривників до артилерійських снарядів та 2 мінометні міни часів ІІ Світової війни.

Так, 18 березня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Лагодів Перемишлянського району під час проведення земляних робіт на території фермерського господарства, на відстані 300 м від житлових будинків, виявлено 5 предметів, ззовні схожі на артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни. На місце події негайно виїхали місцеві рятувальники. В результаті обстеження території було виявлено шість 76 мм артилерійських снарядів та 10 одиниць підривників до артилерійських снарядів часів ІІ Світової війни.

Ще п’ять 75 мм артилерійських снарядів та дві 81 мм мінометні міни часів ІІ Світової війни виявили в м. Перемишляни по вул. Дорошенка, під час проведення земляних робіт в полі, на відстані 450 м від житлових будинків.

22 березня о 08:24 до рятувальників надійшло повідомлення, що поблизу с. Білий Камінь Золочівського району, під час обходу лісового масиву виявлено чотири 75 мм артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни.

Цього ж дня усі виявлені боєприпаси вилучено та знищено у встановленому порядку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Минулоріч у Вінницькій ...
Наступна новина: У Рівненській області в ...

КОМЕНТАРІ