Міський голова Владислав Атрошенко закликає чернігівців до обговорення щодо внесення змін до схеми руху тролейбусів

Міський голова Владислав Атрошенко закликає чернігівців до обговорення щодо внесення змін до схеми руху тролейбусів

24.03.16 08:10 0 557
Комісія з підготовки пропозицій до моделі транспортної мережі м. Чернігова, яка створена відповідно до розпорядження міського голови В. Атрошенка, розглянула пропозиції експертів, фахівців та громадських активістів щодо зміни руху міського електротранспорту.

Головне завдання транспортної комісії - уникнення дублювання тролейбусних маршрутів автобусними, а також аналіз раціональності та доцільності функціонування деяких маршрутів з урахуванням сучасних пасажиропотоків.

Після ретельного обговорення члени комісії попередньо вирішили - деякі маршрути скоротити, а деякі продовжити.

За словами В. Атрошенка, для нормального функціонування тролейбусного руху необхідно мати не менш 115 машин рухомого складу. На місто має 60 машин, які ще можна експлуатувати, та 22 одиниці, які не підлягають ремонту. У 2016 році планується придбання 10 тролейбусів.

Міський голова Владислав Атрошенко звертається до всіх мешканців міста Чернігова залучитись до спільного обговорення щодо створення нової транспортної моделі.

Всі зауваження та пропозиції приймаються за телефонами: 67-53-73, 67-50-13, а також на електронну адресу transport@chernigiv-rada.gov.ua(управління транспорту та зв'язку міської ради).

1 маршрут - Залізничний вокзал — Сіверянка

Пропонується трасу маршруту залишити без змін. Випуск і інтервал буде визначатися за кількістю наявного рухомого складу.

2 маршрут - Автозавод — вул. Шевченка

Пропонується тимчасово призупинити до збільшення кількості рухомого складу.

3 маршрут - Автозавод — Залізничний вокзал

За можливості планується один-два випуски (як зараз) по вул. Івана Мазепи для компенсації перенесеного 4-го маршруту. Розклад пропонується підлаштувати під рух приміських електричок.

4 маршрут - Автозавод — вул. Індустріальна

Пропонується змінити трасу маршруту. Замість вулиці Івана Мазепи маршрут буде прямувати по проспекту Перемоги (таким чином компенсувати призупинення маршрутів 2 та 3) та скоротити до вул. Індустріальної. Інтервал руху планується зменшити.

5 маршрут - Подусівка — Залізничний вокзал

Пропонується скоротити до залізничного вокзалу. Випуск і інтервал буде визначатися за кількістю наявного рухомого складу.

6 маршрут - вул. Незалежності — вул. Пухова

Пропонується змінити трасу маршруту наступним чином: вул. Незалежності ... пр. Перемоги — вул. Молодчого — вул. Шевченка — вул. Рокоссовського — вул. Доценка — вул. Пухова — вул. Бєлова — вул. 1-го Травня — пр. Перемоги ... вул. Незалежності. Випуск і інтервал буде визначатися за кількістю наявного рухомого складу.

7 маршрут - вул. Пухова — вул. Індустріальна

Пропонується скоротити до вул. Індустріальної. Випуск і інтервал буде визначатися за кількістю наявного рухомого складу.

8 маршрут - вул. Пухова — вул. Індустріальна

Пропонується скоротити до вул. Індустріальної. Випуск і інтервал буде визначатися за кількістю наявного рухомого складу.

9 маршрут - вул. Пухова — ТЦ «Мегацентр»

Пропонується змінити трасу маршруту з заїздом на вулиці Пухова та Бєлова. Випуск і інтервал буде визначатися за кількістю наявного рухомого складу.

10 маршрут - Автозавод — «Сіверянка»

Пропонується продовжити трасу маршруту до «Сіверянки». Випуск і інтервал буде визначатися за кількістю наявного рухомого складу.

11 маршрут - вул. Незалежності — Бобровиця

Пропонується створити новий тролейбусний маршрут через вул. Козацьку. Випуск і інтервал буде визначатися за кількістю наявного рухомого складу.

12 маршрут - Залізничний вокзал — Бобровиця

Перспективний тролейбусний маршрут по пр. Перемоги та вул. Рокоссовського. Можливість реалізації залежить від наявності рухомого складу.

2+9 - маршрут вул. Пухова — Автозавод

Перспективний тролейбусний маршрут, який буде об'єднувати траси маршрутів 2 та 9. Можливість реалізації залежить від наявності рухомого складу.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині 1179 ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ