В Чернігівській області вогнеборці ліквідували дві пожежі,причинами яких послужив підпал

В Чернігівській області вогнеборці ліквідували дві пожежі,причинами яких послужив підпал

24.03.16 16:17 0 595
Протягом минулої доби вогнеборці Управління ДСНС у Чернігівській області ліквідували дві пожежі, причинами яких послужив підпал.

Так, 22 березня о 22:21 до Служби порятунку "101" у Куликівському районі надійшло повідомлення про пожежу двох господарчих будівель у с.Виблі, що за 30 кілометрів від районного центру. На місце події прибуло відділення 8-го Державного пожежно-рятувального посту. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу о 23:10 локалізували, а о 00:30 остаточно ліквідували. До гасіння залучалися 4 чоловіки особового складу, одна одиниця спеціальної техніки, а також цистерна з водою місцевого підприємства "Вімал-Агро". В результаті пожежі вогнем знищено покрівлі будівель, пошкоджено стіни.

23 березня о 00:45 у с.Зарічне Семенівсього району виникла пожежа господарчої будівлі. За викликом на місце події прибули вогнеборці 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та однієї одиниці спеціальної техніки. Рятувальники о 01:09 локалізували, а о 01:30 остаточно ліквідували займання. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі.

Ймовірною причиною виникнення пожеж у обох випадках є підпал. Наразі, правоохоронними органами проводиться розслідування.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ