У Рівненській області рятувальники провели лекцію для батьків вихованців одного із дитячих садочків міста

У Рівненській області рятувальники провели лекцію для батьків вихованців одного із дитячих садочків міста

24.03.16 20:06 0 646
23 березня працівники Кузнецовського міського сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели лекцію щодо дотримання правил безпеки в дошкільному навчальному закладі № 6 міста Кузнецовськ. Під час проведення заняття рятувальники наголосили батькам та працівникам закладу на необхідності виховання у дітей навичок культури безпечної поведінки, починаючи з самого малку. «Найкраще проводити таку роботу з дітьми в ігровій формі, шукаючи індивідуальний підхід до кожної дитини. Це допоможе краще зрозуміти та запам’ятати подану інформацію», – наголосили рятувальники.

Також працівники Служби порятунку розповіли, що потрібно робити у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної подій в дитячому садочку або в будь-якому людному місці. Окрім цього, батьки задавали різноманітні запитання, що стосуються правил безпечної поведінки, на які отримали вичерпні відповіді.

В рамках проведення заходу співробітники служби порятунку ознайомили батьків та вихователів із правильним користуванням вогнегасників, які допоможуть ліквідувати пожежу на її початковій стадії.

«Навчаючи дітей з раннього віку, Ви зможете їх вберегти та запобігти виникненню трагічних випадків в майбутньому. Саме тому, рятувальниками влаштовують дані зустрічі у всіх навчальних закладах з батьками, працівниками освіти, з метою проведення інформаційною-роз'яснювальної роботи та охоплення, якомога більшої аудиторії населення.», – зауважив головний інспектор Кузнецовського міського сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області Ігор Шевчук.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ