У Рівненській області рятувальники прийняли участь у навчальному лекторії для представників вищих навчальних закладів

У Рівненській області рятувальники прийняли участь у навчальному лекторії для представників вищих навчальних закладів

24.03.16 08:01 0 626
23 березня на базі кафедри цивільного захисту Національного університету водного господарства та природокористування відбувся навчальний лекторій для ректорів та проректорів вищих навчальних закладів Рівненщини. Від Головного управління ДСНС був присутній заступник начальника підполковник служби цивільного захисту Олег Панюк.

Присутніх детально ознайомили зі станом пожежної безпеки в регіоні, проаналізували статистику виникнення пожеж та їх негативних наслідків, а також розповіли про комплекс масово-роз’яснювальних заходів, що вживаються рятувальниками з метою недопущення надзвичайних подій. Окремо обговорили проблемне питання забезпечення пожежної безпеки в гуртожитках вищих навчальних закладів та навчання обслуговуючого персоналу діям в разі пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної ситуації.

По закінченню свого виступу Олег Панюк наголосив, що усі хто хоче отримати безкоштовну консультацію з питань пожежної та техногенної безпеки можуть звертатися до консультаційних центрів Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінниччині зберігається ...

КОМЕНТАРІ