У Рівненській області в гості до рятувальників завітали студенти коледжу

У Рівненській області в гості до рятувальників завітали студенти коледжу

24.03.16 18:39 0 609
23 березня в гості до співробітників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне завітали студенти Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.

Під час зустрічі рятувальники розповіли студентам про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності під час весняного періоду. Співробітники ДСНС нагадали учням головні чинники небезпеки, що характерні цій порі року, та порядок дій у разі загрози життю. Особлива увага зверталася на недопущення виникнення пожеж у природних екосистемах, а також щодо правил безпечного поводження в разі виявлення вибухонебезпечних предметів або підозрілих речей, які можуть використовуватись в терористичних цілях.

По завершенню теоретичних занять, працівники ДСНС ознайомили студентів із пожежною технікою, аварійно-рятувальним обладнанням і бойовим спорядженням рятувальника, розповіли яка техніка й засоби використовуються в різних випадках, надали інформацію щодо характеристик та можливостей аварійно-рятувального спорядження. Усі бажаючі мали змогу приміряти на себе бойовий костюм вогнеборця та посидіти за кермом пожежного автомобіля. Кожному із присутніх рятувальники роздали спеціально розроблені інформаційні листівки та тематичні пам’ятки профілактичного змісту. Також бійці ДСНС відповіли на запитання учнів й розповіли цікаві історії з життя оперативно-рятувальної служби.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ