У Тернополі на вул. Курбаса,2 у дворі встелять бруківку та облаштують екопарковку

У Тернополі на вул. Курбаса,2 у дворі встелять бруківку та облаштують екопарковку

24.03.16 15:56 0 645
Під час традиційного ранкового об’їзду міста очільник Тернополя Сергій Надал оглянув стан проведення ремонтних робіт на вул. Курбаса, 2. У цьому дворі ведеться капітальний ремонт проїжджої частини та облаштування екопарковки.

«Двір на вул. Курбаса, 2 розпочали ремонтувати ще минулого року. Тоді працівники встигли відремонтувати лише пішохідну частину прибудинкової території. Тепер же, з настанням сприятливих погодних умов, роботи продовжуються, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Зазначу, що проект ремонту двору був узгоджений із мешканцями. За їх побажанням, двір буде повністю зроблений у бруківці, а також тут облаштують екопарковку та додаткові місця для паркування автомобілів».

Міський голова зазначає, що проект екопарковок сподобався тернополянам і тепер практично в усіх дворах, де тривають капітальні ремонти, мешканці просять облаштувати у їх дворах саме такий вид місць для паркування.

Нагадаємо, що наразі у Тернополі триває капітальний ремонт дворів на шістьох вулицях: вул. Лепкого, 14, вул. Симоненка, 16, 18, вул. Новий Світ, 91, бул. Куліша, 4, просп. Злуки, 33, вул. Миру, 11, 12.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ