Триває розробка Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Тернопільської області на 2016-2020 роки

Триває розробка Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Тернопільської області на 2016-2020 роки

24.03.16 13:28 0 608
23 березня в обласній державній адміністрації відбулася чергова зустріч робочої групи з розробки Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Тернопільської області на 2016-2020 роки.

Під час засідання експерти Програми USAID „Лідерство в економічному врядуванні” представили перший проект Стратегії. Члени робочої групи уважно вивчили всі деталі та заповнили анкету з пропозиціями і зауваженнями до проекту Стратегії.

Особливу увагу акцентували на питаннях покращення регуляторного середовища, «перезапуск» інфраструктури підтримки МСП в регіоні, покращення якості бізнес-процесів, сприяння виходу на нові ринки, активізація діалогу між бізнесом і владою.

На попередній зустрічі члени робочої групи заслухали пропозиції та вимоги до Стратегії голів об'єднаних громад Тернопільщини.

Участь у засіданні робочої зустрічі взяв заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Ігор Вонс, представники департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва, експерти, науковці.

«Документ, над яким ми працюємо, дуже важливий для всієї Тернопільщини, - констатував Ігор Вонс. – Без перебільшення, розвиток малого і середнього бізнесу - запорука впевненості у завтрашньому дні. Крім того, розробляючи Стратегію варто врахувати географічне розташування області, зокрема - туристичний потенціал».

До 1 квітня робоча група повинна повністю сформувати проект Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва Тернопільської області на 2016-2020 роки. Після затвердження документу облдержадміністрацією Стратегію передадуть на розгляд депутатів обласної ради.

Довідково: Стратегія розробляється за допомоги Програми USAID „Лідерство в економічному врядуванні”, яка реалізується у Тернопільській області до 2019 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ