Міноборони виділило на відновлення військової частини на Тернопільщині 14 млн грн

Міноборони виділило на відновлення військової частини на Тернопільщині 14 млн грн

24.03.16 14:43 0 606
Відновлення військової частини у Теребовлі стає реальністю. Як повідомив заступник командира військової частини ПП В 1428 з тилового забезпечення підполковник Андрій Тяпкін, з цією метою Міністерство оборони України виділило 14 мільйонів гривень. Кошти будуть освоєні вже в цьому році. Орієнтовно роботи розпочнуться у травні-червні.

Передбачається, що кошти з державного бюджету підуть на відновлення казарми, їдальні, котельні та інженерних мереж. Це першочергове завдання. Інші об'єкти, які знаходяться на території колишньої військової частини, будуть відновлюватись поступово.

На даний момент для проведення перших організаційних заходів (прибирання території, благоустрій, відновлення парадного входу) район вишукує ресурси самостійно.

«Нарешті справа зрушилась з місця. Впевнений, що робота буде немарною і спільно нам вдасться відновити нашу військову частину - гордість Теребовлі», - підкреслює голова районної державної адміністрації Юрій Ништа.

Також очільник краю наголошує, що такий крок сприятиме посиленню військових позицій України, патріотичному вихованню молоді та створенню нових робочих місць.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ