На Тернопіллі пільговий стаж підтверджено

На Тернопіллі пільговий стаж підтверджено

24.03.16 11:43 0 703
Чергове засідання комісії з питань підтвердження стажу роботи на посадах, що дають право на призначення пенсії на пільгових умовах або за вислугу років, провів начальник головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик.

За участю представників обласної ради профспілок, департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, територіальної державної інспекції з питань праці у Тернопільській області, пенсійної служби розглянуті документи 16 осіб.

Часом людина, відпрацювавши в пільгових умовах тривалий період трудової діяльності, не може реалізувати право виходу на пенсію на пільгових умовах, оскільки підприємства давно припинили свою діяльність внаслідок ліквідації, не подбавши про видачу працівникам при звільненні довідки, яка підтверджує пільговий характер роботи, – наголосив Ігор Москалик.

Після ретельного вивчення архівних документів робочою групою комісія з початку 2016 року підтвердила право виходу на пенсію повністю – 8 особам, частково — 36 особам, відмовлено у зв'язку із відсутністю необхідних первинних документів — 3 особам.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ