Особливості будівництва тенісних кортів

Особливості будівництва тенісних кортів

24.03.16 10:08 0 804

На сьогоднішній день більшу популярність набирає такий вид спорту як теніс. Відразу варто обмовитися, що це той вид спорту, який потребує спеціально обладнаних майданчиків для занять, які можуть бути як відкритими, так і критими.

В даний час зведення тенісних центрів, як і будівництво спортивних споруд в нашій країні також не є винятком. Майбутній тенісний корт повинен відповідати таким вимогам як: Правильні розміри;

  • Відсутність перегородок;
  • Або опор, що перешкоджають грі або ускладнюють її;
  • Комфортне розміщення ігрових пар;
  • Якісне покриття для гри і тренувань.

Важливе значення має і забезпечення якісного освітлення, монтаж додаткового обладнання та інженерних систем.

Які тенісні корти на сьогодні дуже популярні?

Популярністю на сьогоднішній день користуються тенісні корти під відкритим небом, проте сучасні умови клімату дозволяють зводити такі споруди далеко не в кожному регіоні. Як альтернативний варіант, який оптимально підходить під кліматичні умови, пропонується будівництво швидко монтованих спортивних центрів. Такі будинки будуються з використання металоконструкцій, причому вартість таких будівель значно нижче, ніж ціна на капітальні споруди з традиційних будматеріалів.

Специфіка використання корту для ігор та трунувань

Проектування тенісних центрів в обов'язковому порядку враховує специфіку використання корту для ігор і тренувань. Якщо тенісний корт не буде використовуватися постійно як майданчик для проведення змагань на високому рівні, то проектується урізаний варіант. Протягом відносно невеликого проміжку часу, можна забезпечити повноцінним тенісним кортом район міста, готель, навчальний заклад. Така можливість багато в чому обумовлена ​​тим, що будівництво споруд з металоконструкцій з точки зору технології виконується швидко і з мінімумом витрат. Звичайно, що вибирати тільки вам, проте рекомендуємо спочатку більше про це прочитати в Інтернеті.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Закарпаття: щодо обсягів ...

КОМЕНТАРІ