Виставка собак - чемпіонів

Виставка собак - чемпіонів

24.03.16 20:59 0 671

Усім відома приказка: "Собака - друг людини". І це дійсно так. Про вірність чотирилапих ходять легенди. Не секрет, що багато власників собак водять своїх вихованців на виставки і всілякі чемпіонати. Породисті представники з легкістю можуть завоювати різні звання та титули. Зараз можна зустріти безліч собак, які славляться чистокровністю, великою кількістю всіляких титулів. Про такі виставки та чемпіонати ми і поговоримо в даній статті.

Виставки та присвоєння титулів

Насправді просто так ніхто не буде давати тій чи іншій собаці титул. Щоб собака стала чемпіоном, отримала якийсь титул, слід пройти особливий процес. На виставках і чемпіонатах собак розглядають з усіх боків експерти. Вони розбираються в породах і можуть привласнити тварині титул тільки в тому випадку, якщо собака наділена якимись відмінними ознаками, унікальними характеристиками.

Одним з найвідоміших титульних представників тваринного світу є Веймаранер - Yar Helen House Berta Silver Dream. Ця собака є неймовірно красивою та благородною. Багато людей прагнуть подивитися на виставці на данну собаку.

В даний час такі виставки проводяться досить часто, особливо в великих містах такі заходи отримали величезне поширення. Багато власників породистих тварин приводять своїх вихованців на такий огляд. Без титулів піти практично неможливо. Не виключено, що собака займе якесь особливе місце, а можливо, отримає відразу кілька титулів. Таке буває не часто, але все ж трапляється.

Як записати свого вихованця на такий захід?

Насправді бувають відомі телефони, за якими можна дізнатися набагато більшу інформацію. Найчастіше записують тварину на участь в конкурсі саме по телефону. Зробити це нескладно, тому собака може стати учасницею виставки досить швидко, якщо її господар просто подзвонить по необхідному номеру телефону.

Виставки приносять не тільки популярність тварині, але і загальну любов. Багато людей буквально закохуються в тварину і стають справжніми шанувальниками, що дуже радує.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як правильно вибрати ...

КОМЕНТАРІ