Як правильно вибрати сейф?

Як правильно вибрати сейф?

24.03.16 21:47 0 700

Для багатьох вітчизняних споживачів сейф став одним з головних захисників зароблених коштів, важливих і цінних паперів, вогнепальної зброї, фамільних коштовностей та інших дорогих речей. Однак, перед тим, як зробити таку важливу в кожному будинку і офісі покупку, необхідно спочатку ознайомитися з основними характеристиками і різновидами даної продукції, щоб настільки дорога покупка змогла використовуватися за своїм прямим призначенням протягом тривалого часу. До речі, придбати якісний сейф ви можете в інтернет-магазині: http://centersafe.ru/.

Перше, з чим необхідно визначитися, це, звичайно ж ті предмети, які повинен вірно оберігати ваш сейф. Саме обсяг і кількість «вмісту» сейфа багато в чому визначає необхідні розміри даної продукції. Далі важливо продумати, в якому саме приміщенні будинку або офісу він буде в подальшому встановлений. Так, наприклад, якщо мова йде про невелику міську квартиру, то тут можна використовувати невеликі моделі, що дозволяють займати мінімальний обсяг корисної площі, а також роблять процес установки максимально легким і зручним. Під час вибору важливо приділяти особливу увагу наявності надійного і якісного кріплення. Оскільки, як показують статистичні дані, зловмисники в 99 % випадках не відкривають сейфи всередині квартири, боячись створення зайвого шуму, а вважають за краще виносити їх в більш комфортне та зручне місце. У такій ситуації дуже важливо, щоб сейф мав якісне і надійне кріплення, для чого уважно під час його покупки варто оглянути наявність відповідних кріпильних отворів. Як правило, вони розташовані на задній або нижній стінці виробу з внутрішньої його сторони.

Багато експертів рекомендують кріпити сейфи в житлових приміщеннях або офісах компаній за допомогою якісних анкерних болтів, виготовлених з високоякісної і міцної сталі. Так як саме вони здатні витримати навіть сильні фізичні навантаження в межах від 500 кг і закінчуючи кількома тоннами. Крім того, якщо мова йде про покупку сейфа для офісу компанії, важливо щоб цей виріб було виготовлено з пожежотривких матеріалів, які не допустять загоряння цінних паперів та інших документів, що знаходяться всередині.

На сьогоднішній день у продажу доступні найрізноманітніші моделі даної продукції, кожна з яких має свої переваги або недоліками. Тому під час вибору такого важливого в кожному будинку «помічника», перш за все, необхідно керуватися метою його використання. Якщо мова йде про зберігання великих грошових сум або акцій і інших цінних паперів, найкраще віддавати перевагу зламостійким сейфам, а якщо ж передбачено зберігання різної аудіо- або відеопродукції, тоді оптимальним рішенням стане покупка спеціального сейфа для зберігання магнітних носіїв.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ