На Вінничині рятувальники провели Круглий стіл з представниками малого та середнього бізнесу

На Вінничині рятувальники провели Круглий стіл з представниками малого та середнього бізнесу

25.03.16 16:55 0 626
24 березня з метою не допущення соціальної напруги стосовно незаконних дій працівників, а також усунення різночитань у визначеннях нормативних актів у консультаційному центрі Головного управління ДСНС України у Вінницькій області під головуванням в.о. начальника управління державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Олега Депешка відбулася спільна зустріч фахівців служби «101» із керівниками підприємств області, громадських об’єднань та представниками бізнесу. Під час Круглого столу були обговорені питання взаємодії у напрямках забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, а також розглянуті питання покращення умов ведення бізнесу, запобігання проявам корупції.

У ході обговорення одним із основних питань стала сама процедура проведення перевірок суб’єктів господарювання. Фахівці Служби порятунку оприлюднили список документів, які повинні бути у посадової особи ДСНС та які надаються керівникові підприємства по закінченню перевірки.

Присутні вирішили нагальні питання стосовно підвищення інформованості населення та суб’єктів господарювання, змін у законодавстві в сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, функціонування консультаційного центру на базі Головного управління та процедури реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази.

Також, під час проведення заходу учасники обговорили питання стосовно визначення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ