На Вінничині рятувальники провели семінар із вчителями безпеки життєдіяльності

На Вінничині рятувальники провели семінар із вчителями безпеки життєдіяльності

25.03.16 20:15 0 704
23-24 березня рятувальники Козятинського районного сектору Головного управління ДСНС України у Вінницькіій області провели навчання з працівниками педагогічних та дошкільних закладів району з основ безпеки життєдіяльності.

Працівники ДСНС довели до присутніх інформацію про стан пожежної безпеки у районі, а також окремо акцентували увагу на тому, до яких несподіваних наслідків можуть призвести пустощі дітей з вогнем.

Рятувальники розповіли педагогічним працівникам про дотримання правил пожежної безпеки у побуті, нагадали алгоритм дій при знаходженні вибухонебезпечних предметів, оскільки розпочався сезон весняно-польових робіт і тема вибухових предметів є надзвичайно актуальною. Окремо було розглянуто тему безпеки при користуванні електроприладами, з якими діти мають справу щодня. А для кращого засвоєння інформації, кожен слухач мав можливість переглянути навчальний відеофільм та отримати профілактичні листівки.

Подібні заходи є надзвичайно важливими для вчителів, адже вони своїми знаннями та діями навчають дітей самостійно боротись з небезпекою та допомагати оточуючим.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на території ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ