Голова облдержадміністрації відвідав виставку професійно-технічних навчальних закладів Вінниччини (+фото)

Голова облдержадміністрації відвідав виставку професійно-технічних навчальних закладів Вінниччини (+фото)

25.03.16 16:02 0 608
24 березня в ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» в рамках проведення наради з керівниками промислових підприємств області щодо детінізації економіки відбулася виставка професійно-технічних навчальних закладів Вінниччини.

На виставці були представлені 12 закладів профтехосвіти, кожен з яких демонстрував кращі напрацювання свого навчального закладу.

Участь в заході взяли голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, перший заступник директора Департаменту освіти і науки Олена Чорна, начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Валерій Бачинський, начальник управління міжнародного співробітництва Володимир Мережко.

Керівники оглянули матеріально-технічну базу навчального закладу, кабінети теоретичного навчання, виробничі майстерні та лабораторії, музейні кімнати, відвідали майстер-класи з професій: кухар, кондитер, візажист, манікюрник, а також будівельних професій, фотошопу та виставкову залу, побачили інструменти з металу, деталі та ювелірні прикраси вироблені учнями Центру професійно-технічної освіти №1 м. Вінниці.

«Ми боремося за збереження та розвиток професійно-технічної освіти на Вінниччині. Наразі це ціль номер один», – зазначив Валерій Коровій в ході огляду виставки навчальних закладів.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На сході України обірвалося ...

КОМЕНТАРІ