Луцьк: відкриті змагання зі спортивного орієнтування «GRANIT CUP»

Луцьк: відкриті змагання зі спортивного орієнтування «GRANIT CUP»

25.03.16 15:03 0 604
19-20 березня 2016 року поблизу міста Коростишів, що на Житомирщині, відбулися відкриті змагання зі спортивного орієнтування «GRANIT CUP».

Учасники змагань демонстрували свої вміння та навички зі спортивного орієнтування на дистанції змагань у заданому напрямку. В змаганнях взяли участь спортсмени з 14 регіонів України. В числі учасників була збірна команда школярів Волинської області, до складу якої входило 4 луцьких спортсменів.

Змагання проводились у різних вікових групах серед хлопців та дівчат, а підсумок підводився за сумою часу двох змагальних днів. Як проміжний старт перед відповідальними змаганнями, лучани показали достойні результати: Гупало Ольга – ІІІ місце та Петрочук Денис – 5 місце (Гімназія № 14 ім. Василя Сухомлинського, тренери Лучко О.І., Петрочук Д.П.), Мельник Христина – 8 місце (ЗОШ І-ІІ ст. № 11 - колегіум, тренер Войтович В.М.) Ліщук Максим – 19 місце (НВК №9, тренер Гуцаленко В.І.). Також хочеться відзначити, що як приклад своїм вихованцям, у змаганнях брали участь їхні тренери і показали досить високі результати: Войтович Ірина – І місце (керівник гуртка МЦТСКУМ), Мельник Тарас - І місце (керівник гуртка МЦТСКУМ), Петрочук Дмитро - 8 місце (методист МЦТСКУМ).

Переможці та призери змагань були нагороджені гранітними кубками, квітами, грамотами та призами.

Управління освіти 724 800

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ