В Луцьку на території навчально-виховного комплексу № 7 — природничий ліцей висадили молоді дерева

В Луцьку на території навчально-виховного комплексу № 7 — природничий ліцей висадили молоді дерева

25.03.16 20:12 0 751
Відбулося озеленення території КЗ “Луцький навчально-виховний комплекс ЗОШ І-ІІ ступенів № 7 — природничий ліцей”, приурочене до Всесвітнього дня захисту лісів. Участь у заході взяли міський голова Микола Романюк, його заступник Андрій Киця, начальник управління освіти Олег Гребенюк, начальник відділу екології Анатолій Гламазда та радник міського голови Борис Сорока.

Для присутніх екологічна бригада школи “Ecoway” підготувала цікаву розважальну програму, під час якої звернули увагу на бережливе ставлення до природи, очистку міста від сміття тощо.

Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк зазначив: “Добре, що на початку весни ми разом з вами розпочинаємо акції з озеленення міста. Впевнений, що Ви запам'ятаєте цей день, те дерево, яке посадите. У кожного є своє пам'ятне дерево, яке посадили.

Важливим питанням є й прибирання міста. Необхідно, аби лучани менше смітили. На жаль, є різні люди. багато підприємців висловили бажання прибрати певну частину міста.

Хочу подякувати організаторам сьогоднішнього дійства за те, що вони дають приклад, розпочинають цю добру справу. Дякую й Волинському обласному управлінню лісового та мисливського господарства за допомогу і підтримку у проведенні екологічної акції, за надані саджанці”.

Потому Микола Романюк вручив ряд Подяк міського голови.

Після урочистої частини присутні вийшли на подвір'я, де висадили близько 800 саджанців дерев та кущів, серед яких: граб, липа, калина тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ