В Житомирській області група піротехнічних робіт знищила 2 артилерійських снаряди часів війни

В Житомирській області група піротехнічних робіт знищила 2 артилерійських снаряди часів війни

25.03.16 10:08 0 589
3 березня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини були проведені роботи по знищенню 2 одиниць вибухонебезпечних предметів, що були виявлені напередодні.

Так, 22 березня до Служби порятунку «101» від сільського голови надійшло повідомлення про виявлення низки підозрілих предметів поблизу села Ірша Радомишльського району. Місцевий житель, викопуючи яму під каналізацію на території свого домоволодіння, натрапив на підозрілий предмет. Продовжуючи роботи, він виявив ще один. Коли чоловік оглянув уважніше знахідки, то припустив, що це військові снаряди. Селянин одразу припинив роботи та повідомив сільського голову.

Фахівці ДСНС ідентифікували боєприпаси як 2 артилерійські снаряд калібром 152 мм часів минулої війни.

До прибуття групи піротехнічних робіт Управління ДСНС в області місце виявлення було огороджено та виставлено охорону.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають громадян: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101»! Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ