В Україні стартує Всеукраїнський місячник Червоного Хреста

В Україні стартує Всеукраїнський місячник Червоного Хреста

25.03.16 08:58 0 572
З 1 по 30 квітня буде проходити традиційний Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України.

Місячник проводиться з метою поліпшення умов життя та соціального захисту вразливих категорій населення – внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ\СНІД або туберкульоз.

Протягом квітня обласна, міські і районні організації Товариства Червоного Хреста готові прийняти від вас перерахування коштів, продукти харчування, одяг, взуття, предмети хатнього вжитку, медикаменти, речі для внутрішньо переміщених осіб і хворих, особливо тих, хто не може самостійно пересуватися, шкільне приладдя, іграшки; надання безоплатних транспортних, побутових, юридичних та інших послуг підопічним організацій Товариства Червоного Хреста України, упорядкування будинків та прибудинкових територій самотніх громадян похилого віку та інших категорій населення.

Кошти та натуральна допомога, що надійдуть до організацій Товариства під час місячника, допоможуть надати адресну матеріальну та натуральну допомогу малозабезпеченим верствам населення, притулкам та інтернатам для дорослих і дітей, а також розширити та зміцнити мережу патронажної служби милосердя Червоного Хреста.

Крім того, це допоможе поповнити склади недоторканих запасів усім необхідним для надання допомоги потерпілим громадянам під час надзвичайних ситуацій техногенного, природного чи побутового характеру, у тому числі зміцнити матеріальну базу для оперативної та ефективної роботи загонів швидкого реагування. Також обладнати центри, класи та кімнати для навчання населення навичкам надання першої допомоги особам, які постраждали при надзвичайних ситуаціях тощо.

Звертаємось до вас, дорогі земляки, до всіх, кому не байдужі людський біль і горе, із закликом до конкретного і дієвого милосердя щодо тих, хто поруч з нами та кого соціальні умови, одинока старість і каліцтво позбавили можливості жити гідно.

Приєднуйтесь до благородних справ Червоного Хреста!

Розрахунковий рахунок для перерахувань коштів:

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі збаразькі ...
Наступна новина: У Луцьку в черговий раз ...

КОМЕНТАРІ