На Хмельниччині рятувальники провели відпрацювання житлового сектору

На Хмельниччині рятувальники провели відпрацювання житлового сектору

25.03.16 18:47 0 741
Згідно зі статистики, близько 80% пожеж виникають у приватному житловому секторі. Люди не дотримуються елементарних правил протипожежної безпеки, необачно користуються відкритим вогнем, викидають тліючі недопалки, залишають без нагляду електронагрівальні прилади, не дотримуються правил експлуатації пічного опалення.

Тому, 24 березня хмельницькі рятувальники провели чергове відпрацювання житлового сектору Водичкіської сільської ради, до складу якої входять села Водички та Климківці. Співробітники ДСНС провели з населенням профілактичні бесіди та вручили людям тематичні пам’ятки інформаційно-застережливого характеру.

Рятувальники також поспілкувалися з пересічними людьми на вулиці. Під час спілкування громадяни запевняли, що завжди пильнують за безпекою вдома та дотримуються відповідних правил пожежної безпеки. Такі практичні заходи спрямовані на зменшення кількості пожеж у житловому секторі та звертання уваги громадян відповідальніше ставитися до забезпечення пожежної безпеки власних помешкань.

Хмельницьке міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Луцьк: посадимо разом ...

КОМЕНТАРІ