На Хмельниччині рятувальники вкотре нагадують громадянам правила пожежної безпеки у побуті

На Хмельниччині рятувальники вкотре нагадують громадянам правила пожежної безпеки у побуті

25.03.16 10:23 0 658
Протягом 23-24 березня рятувальники районного сектору спільно з представниками сільської ради та працівниками соціального захисту провели відпрацювання житлового сектору Миклашівської сільської ради, а саме села Миклаші.

Учасники рейдової групи здійснили подвірні обходи обійсть, де проживають соціально незахищені верстви населення - одинокі люди похилого віку, багатодітні родини, котрі належать до так званої «групи ризику». Адже, як свідчить статистика, саме ці категорії громадян найчастіше стають жертвами пожеж.

Фахівці ознайомили громадян з основними причинами виникнення пожеж у житловому секторі, нагадали правила пожежної безпеки у побуті та наголосили на їх обов’язковому дотриманні. Звернули увагу на правильність влаштування електро- та газового обладнання, надали практичні рекомендації щодо правильного влаштування пічного опалення. Навчали правилам поведінки в разі виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, безпечного поводження з вогнем у зимовий пожежонебезпечний період, а також розповсюдили листівки та пам’ятки на протипожежну тематику.

Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Івано-Франківські ...

КОМЕНТАРІ