У Рівненській області рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на культовій споруді

У Рівненській області рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на культовій споруді

25.03.16 16:19 0 617
У відповідності до план-графіку відпрацювання документів оперативного реагування на найбільш важливих і складних пожежо та техногенно-небезпечних об’єктах Рівненської області на 2016 рік, рятувальниками Рівненщини проводиться відповідна перевірка зазначених документів.

Зокрема, 24 березня працівники ДСНС 15-ї державної пожежно-рятувально частини, провели практичне відпрацювання документів оперативного реагування на території Корецького Святотроїцького ставропігіального жіночого монастиря Російської Православної Церкви за адресою м.Корець вул. Київська, 56 Рівненської області.

В ході відпрацювання було звернуто увагу на дотримання вимог нормативних документів у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки відповідальними посадовими особами об’єкта, перевірено стан зовнішнього протипожежного водопостачання та відпрацьовано проведення оперативних дій аварійно-рятувальних підрозділів з ліквідації надзвичайних ситуацій та пожеж у разі їх виникнення. Також перевірено джерела зовнішнього протипожежного водопостачання, зокрема пожежні водойми, які знаходяться поблизу, проведено коригування відповідної документації.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Посольство США запрошує ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ