У Рівненській області лікар відповідатиме у суді за те,що за неправомірну вигоду допоміг ухилитись призовнику від служби в армії

У Рівненській області лікар відповідатиме у суді за те,що за неправомірну вигоду допоміг ухилитись призовнику від служби в армії

25.03.16 12:15 0 579
Прокуратурою Рівненської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно лікаря-отоларинголога одного із закладів охорони здоров?я області, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Встановлено, що лікар, будучи членом призивної військо-медичної комісії, оцінив у 100 дол США свої послуги щодо складання документації, необхідної для встановлення непридатності призовника до строкової військової служби. Працівники прокуратури Рівненської області спільно із поліцейськими викрили лікаря 28.10.2015 під час одержання останнім вказаної суми.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУ Національної поліції в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

Тепер міру покарання для обвинуваченого визначить суд.

Довідково: максимальна відповідальність передбачена у виді позбавлення волі на строк до 4 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ