У Рівненській області долучилися до благоустрою та озеленення довкілля

У Рівненській області долучилися до благоустрою та озеленення довкілля

25.03.16 18:22 0 586
Традиційно головні заходи Всеукраїнської акції «Майбутнє лісів у твоїх руках» розпочинаються 21 березня, в день, який з 2013 року Генеральною асамблеєю ООН оголошено Міжнародним днем лісів, й тривають до Дня Довкілля, який щороку в Україні відзначають у третю суботу квітня.

Отож, 21 березня на виконання Указу Президента України № 855/98 від 06.08.1998р. в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісів у твоїх руках», працівники Рівненського обласного центру зайнятості та представники Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ провели спільний виїзний суботник в с. Олександрія Рівненського району. На базі Олександрійського навчального відділення було зроблено благоустрій та озеленення території - висаджено молоді дерева. Прибудинкова територія Комунального закладу "Олександрійська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів" Рівненської обласної ради також поповнилася молодими соснами та іншими деревцями.

Відзначення Міжнародного дня лісів та Дня Довкілля неодмінно привертає увагу кожного громадянина заради спільної мети – зберегти й примножити природні багатства рідної Землі. Разом ми дбаємо про майбутнє!

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ