Пенсійники Тернопільщини проводять контроль за реорганізацією управлінь

Пенсійники Тернопільщини проводять контроль за реорганізацією управлінь

25.03.16 09:53 0 611
Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик разом із першим заступником начальника Аллою Якубовською проводять робочі зустрічі з керівниками структурних підрозділів управлінь Пенсійного фонду України в області.

Під час зустрічей обговорюються питання процесу злиття управлінь в районах та м.Тернополі і утворення об'єднаних управліннь Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Ігор Москалик звертає увагу, що метою об'єднання є покращення якості роботи управління в пенсійній системі, а також збільшення доступності пенсійних послуг для населення. Процеси реорганізації в жодному разі не створять труднощів для відвідувачів та не вплинуть на якість обслуговування громадян. Пенсіонери, страхувальники та застраховані особи зможуть вирішувати всі питання щодо пенсійного забезпечення, отримання різноманітних довідок, подавати звітність з окремих видів господарських операцій та отримувати роз'яснення з інших питань, віднесених до компетенції органів Фонду, у відділах обслуговування громадян, які і надалі функціонуватимуть за місцем розташування територіальних управлінь.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині незабаром ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ