У Тернопільській області оголошено конкурс для громадських організацій на розробку Дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва!

У Тернопільській області оголошено конкурс для громадських організацій на розробку Дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва!

25.03.16 15:13 0 688
Програмою USAID „Лідерство в економічному врядуванні”, що реалізується в тому числі в Тернопільській області оголошено конкурс для громадських організацій на розробку Дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва у Вінницькій, Київській, Львівській, Тернопільській та Херсонській областях.

У конкурсі під Дорожньою Картою розуміється опис послідовних кроків (заходів), розроблених за участі та з урахуванням інтересів всіх зацікавлених сторін, реалізація яких дозволить досягти поставленої мети конкурсу - зменшити регуляторні бар'єри та покращити бізнес середовище для малого та середнього бізнесу.

До участі у конкурсі запрошуються: неприбуткові, зокрема громадські організації (в тому числі громадські об'єднання та спілки) з вищезазначених областей.

Переможці конкурсу, відібрані конкурсною комісією, отримають міні-гранти обсягом до 100 тис. грн. (планується, що середній розмір гранту становитиме 50-80 тис. грн) на вдосконалення (доопрацювання) Дорожніх карт та їх адвокацію.

Останній термін подання Дорожніх карт: 30 квітня 2016 р.

Всі деталі за посиланням: http://goo.gl/1xplNC

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ