В Регіональному сервісному центрі МВС в Чернівецькій області триває підготовка до акредитації навчальних закладів та атестації спеціалістів,які готують,водіїв транспортних засобів

В Регіональному сервісному центрі МВС в Чернівецькій області триває підготовка до акредитації навчальних закладів та атестації спеціалістів,які готують,водіїв транспортних засобів

25.03.16 08:03 0 543
Наразі працівники територіальних центрів детально вивчають Положення про акредитаційну комісію з державної акредитації закладів, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, та Положення про атестаційну комісію з атестації спеціалістів закладів, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, зареєстровані в Міністерствіюстиції України 1 березня 2016 року.

Згідно з Положенням, до складу комісії мають увійти представники державних відомств у сферах освіти,охорони здоров’я, інфраструктури.

Тому керівництвом РСЦ направлено листи до департаментів освіти та науки, охорони здоров’я облдержадміністрації, управління Укртрансбезпеки в Чернівецькій області з проханням призначити своїх представників для участі в засіданнях комісій. Відбуватимуться вони не рідше одного разу на 10 днів.

На Буковині понад пів сотні закладів, що навчають громадян керувати транспортними засобами. Від того, з якими знаннями і навиками вони це робитимуть, залежатиме і їхня безпека, і безпека інших учасників дорожнього руху.

Наразі у більшості автошкіл вичерпуються терміни акредитації, розраховані на 5 років. Тому, зазначають в РСЦ, роботи передбачається багато і для екзаменаторів, і для екзаменованих.

Всі складові навчального процесу мають бути на рівні передбачених законом вимог, — така позиція керівництва Буковинського сервісного центру МВС.

Прес-служба РСЦ в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: у Малині ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ