У Львівській області рятувальники нагадують мешканцям про заборону випалювання сухостою

У Львівській області рятувальники нагадують мешканцям про заборону випалювання сухостою

25.03.16 09:53 0 615
23 березня фахівці Пустомитівського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області провели відпрацювання Семенівської сільської ради, Пустомитівського району щодо попередження виникнення пожеж та загибелі на них людей.

Разом із надзвичайниками до місцевих мешканців завітали представники сільської ради, працівники територіального центру соціального захисту Пустомитівського району та працівники Пустомитівського районного центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді.

Рятувальники поспілкувались з місцевими мешканцями та нагадали їм про заборону самовільного випалювання сухої рослинності, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок та електромереж та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Окремо фахівці Служби порятунку «101» звернули увагу селян на суворе дотримання правил пожежної безпеки під час спалювання сухостою і залишків рослинності на відкритій місцевості.

Під час проведення відпрацювання рятувальники завітали до Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступеня. Учням початкових класів провели лекцію, щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Також вогнеборці провели інструктаж з дотримання вимог пожежної безпеки із вихователями дошкільного навчального закладу «Пролісок», розташованого у с. Семенівка.

Фахівці ДСНС вручили інформаційні листівки з правилами безпечної поведінки, одиноким та пристарілим людям, а також багатодітним сім’ям. Такі ж інформаційні листівки розмістили у місцях з масовим перебуванням людей.

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує, що тільки сумлінне дотримання правил пожежної безпеки дозволить надійно захистити вас і ваш будинок від вогню.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ