Закарпаття: на Міжгірщині тривають роботи зі створення пожежно-рятувального поста у с. Пилипець

Закарпаття: на Міжгірщині тривають роботи зі створення пожежно-рятувального поста у с. Пилипець

25.03.16 17:36 0 645
23 березня заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Глєб Бурковський спільно з головою Міжгірської РДА Василем Худинцем, Пилипецьким сільським головою Василем Готрою та начальником ДПРЧ-4 смт Міжгір’я Іваном Іванишем оглянули будівлю майбутнього пожежного підрозділу. Невдовзі у с. Пилипець розпочне функціонувати державний пожежно-рятувальний пост. Його будівництво перебуває на контролі голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля та начальника Управління ДСНС Романа Гудака.

Для створення пожежного поста обрали недобудовану споруду, що знаходиться на території Пилипецької загальноосвітньої школи. Ремонтні роботи, які проводитимуть за кошти місцевого бюджету, планують завершити до червня. У той же час Управління ДСНС забезпечить підрозділ технікою та особовим складом.

На базі пожежного поста нестимуть службу 19 людей. Для гасіння пожеж тут розміщуватимуться 2 автоцистерни – основна й резервна. Обидві машини – високої прохідності, чого вимагає гірський характер місцевості. До того ж, район насичений туристичними об’єктами, розташованими на високогір’ї.

Створення пожежно-рятувального поста у Пилипці – надзвичайно важлива справа. Адже по тривозі машина з Міжгір’я доїжджає до цього села за 33 хвилини. Разом із тим, відділення майбутнього поста прибуватиме до місця загорання за 10 хвилин, на високогір’ї – до 20 хвилин. Пилипецький пост захищатиме села Пилипець, Розтока, Верхній і Нижній Студений, Подобовець, Ізки, Буковець і Келечин.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ