Чернівецька область: визначився переможець змагань з футзалу серед рятувальників

Чернівецька область: визначився переможець змагань з футзалу серед рятувальників

26.03.16 14:44 0 568
Впродовж 24-25 березня в місті Сторожинець у приміщенні спортивної школи відбулися обласні змагання з футзалу серед працівників Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Участь в змаганнях взяли 11 команд з усіх районів Чернівецької області та 5 команд з Чернівців, а саме: команди трьох Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру, команда аварійно-рятувального загону спеціального призначення та команда Управління ДСНС. Пари суперників в першому етапі визначало жеребкування, а саме змагання проводилося по Олімпійській системі: команда вибувала із турніру після першої поразки.

За підсумками першого дня змагань, під час якого проходили 1\8 та 1\4 фіналу, була визначена четвірка найсильніших команд: ДПРЧ № 3 та Управління ДСНС, які склали першу півфінальну пару змагань, та команди Глибоцького району і ДПРЧ № 1 Чернівців, які грали в другому півфіналі. За підсумками півфінальних матчів у фінал вийшли команди Управління ДСНС та Глибоцького району, а в матчі за 3 місце зійшлися команди ДПРЧ № 3 та ДПРЧ № 1 Чернівців.

Захоплюючою та результативною вийшла гра за 3-4 місця, яка завершилася на користь рятувальників ДПРЧ № 3, які і стали бронзовими призерами змагань. В напруженому фінальному матчі команди Управління ДСНС та Глибоцького району показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. Суперники були гідними одна одної і заслужено пройшли у фінал змагань. В захоплюючій грі команди зіграли внічию, тож переможців довелося визначати в післяматчевій серії пенальті. Її краще виконала команда Глибоцького району, їхні ж суперники з Управління ДСНС відповідно стали другими. Начальник Управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк вручив переможцям грамоти, а команда-переможець отримала перехідний Кубок Управління ДСНС. З найкращих гравців з усіх команд буде сформована збірна команда Чернівецької області.

«Дані змагання пройшли в атмосфері дружби та підтримки, а це засвідчує, що рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області є не лише справжніми професіоналами, а й дружнім колективом, в якому завжди підтримають один одного» – підбив підсумки змагань Сергій Михайлюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ