Чернівецька область: за добу виникло 2 пожежі

Чернівецька область: за добу виникло 2 пожежі

26.03.16 19:13 0 816
24 березня на вул. Нагірній в м. Чернівці виникла пожежа в господарській будівлі. Люди помітили пожежу тоді коли вогнем була охоплена уся будівля, швидкому розповсюдженню вогню сприяло те, що будівля була дерев’яна. Площа пожежі склала 100 м. кв. За місцем виклику було направлено черговий караул рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини № 1. Вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу в тих межах в яких вони її застали на момент прибуття. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю.

Того ж дня у місті Новодністровськ, мікрорайон Сонячний сталася пожежа в електрощитовій в коридорі п’ятого поверху п’ятиповерхового житлового будинку. Так як площа пожежі була незначною, місцевим мешканцям вдалося самотужки ліквідувати загорання. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися.

Всього з початку року в Чернівецькій області виникло 204 пожежі. Більшість пожеж виникло в житловому секторі через порушення чи ігнорування правил безпеки самими людьми. Управління ДСНС звертається до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ