Прокуратура Вінницької області відстояла право малолітньої дитини на житло

Прокуратура Вінницької області відстояла право малолітньої дитини на житло

26.03.16 11:19 0 617
За принципової позиції прокуратури області Апеляційний суд Вінницької області погодився з висновками суду першої інстанції, яким відхилено позов Могилів-Подільської міської ради про виселення громадянки із займаної квартири без надання іншого житлового приміщення, в якої на утриманні знаходиться малолітня дитина.

За словами начальника відділу прокуратури області Вікторії Гунько з метою недопущення порушень житлових прав дитини ювенальним прокурором Могилів-Подільської місцевої прокуратури здійснено вступ у дану цивільну справу. Незважаючи на заперечення позивача – Могилів-Подільської міської ради щодо вступу прокурора у справу, суддею Могилів-Подільського міськрайонного суду клопотання прокурора задоволено.

Ухвалюючи рішення про відмову в задоволення апеляційної скарги Могилів-Подільської міської ради та залишення в силі рішення суду першої інстанції, апеляційний суд, насамперед, виходив з того, що будь-яких норм матеріального чи процесуального права при прийняті рішення судом не допущено. При цьому також урахував права дитини на користування даним житлом.

Отож, правову позицію прокуратури судами підтримано, а інтереси дитини, на стороні якої здійснено вступ, захищені.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ