Міський голова Микола Романюк взяв участь в урочистостях з нагоди другої річниці створення Національної гвардії України

Міський голова Микола Романюк взяв участь в урочистостях з нагоди другої річниці створення Національної гвардії України

26.03.16 12:52 0 584
Відбулися урочистості з нагоди другої річниці створення Національної гвардії України. Участь у заході взяли голова облдержадмінстрації Володимир Гунчик, заступник голови обласної ради Роман Карпюк, Луцький міський голова Микола Романюк, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, голова Апеляційного суду у Волинській області Петро Філюк, голова Луцького міськрайонного суду Волинської області Михайло Квятковський та голова Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович.

Звертаючись до військовослужбовців, Микола Романюк привітав присутніх з другою річницею створення Національної гвардії України. “Дякую Вам усім за службу від себе особисто, депутатського корпусу та лучан. Мешканці міста раді, що Ви дислокуєтесь у Луцьку. Коли є Національна гвардія, вони впевнені в тому, що захищені. Дякую за службу, яку несете на Сході України. За ці два роки можна написати велику історію з життя бойових подій, де брали участь. Шкода, що є загиблі у ваших рядах. Вічна їм пам'ять”, - наголосив він.

На завершення міський голова побажав усім міцного здоров'я, щастя та добробуту у родинах та швидкого настання миру в Україні.

Потому Микола Романюк вручив Подяку міського голови за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, а також з нагоди 2-ї річниці створення Національної гвардії України військовослужбовцям військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України сержанту Вадиму Андрійчуку, інструктору (стрільцю) 2-го штурмового відділення взводу спеціального призначення 1-ої патрульної роти та сержанту Петру Гайдучику, командиру 3-го відділення 1-го взводу стрілецької роти.

На завершення духовий оркестр військової частини № 1141 Національної гвардії України влаштував показовий виступ.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Ще одна ...
Наступна новина: Закарпаття: ...

КОМЕНТАРІ