В Житомирській області відкриття нового сучасного спортивного комплексу в Бердичеві.

В Житомирській області відкриття нового сучасного спортивного комплексу в Бердичеві.

26.03.16 18:49 0 770
25 березня, відбулося відкриття нової дитячо-юнацької спортивної школи в місті Бердичеві. На заході були присутні голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, керівництво та жителі м. Бердичева.

В різні часи свого функціонування вихованці спортивної школи займались у пристосованих для занять приміщеннях. У 2014 році за рахунок співфінансування з державного та місцевого бюджетів було почато реконструкцію приміщення колишнього кінотеатру в центрі міста.

Загальна вартість робіт склала 5 млн. 315 тис. 148 грн. Оскільки частина коштів (2 млн. 890 тис. 799 грн.) була виділена з Державного фонду регіонального розвитку і будівництво мало проходити в установлені графіком терміни, Сергій Машковський особисто контролював хід та темпи виконання робіт.

«Відкриття дитячо-юнацької спортивної школи ім. Віталія Олексійовича Лонського - це подарунок усім громадянам, у першу чергу дітям і молоді. Успішна реконструкція школи без сумніву є показовим проектом для іміджу не лише Бердичева, а й всієї Житомирщини», - зазначив Сергій Машковський.

Керівник області підкреслив, що хоча нелегкі часи становлення переживає наша держава проте відновлення закладів соціальної сфери є одним із пріоритетних завдань влади. «В минулому році за рахунок коштів ДФРР ми розпочали реконструкцію 12 закладів освіти, 2 закладів культури, 3 закладів спорту. У 2016 році кошти з державного фонду спрямовано на підтримку об'єктів соціальної сфери. Це будівництво, реконструкція, комплексна термосанація 11 шкільних, 4 дошкільних, 5 лікарняних закладів, а також реконструкція 2 спортивних об'єктів», - наголосив він.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Закарпаття: що робити,аби ...

КОМЕНТАРІ