У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на підприємстві ПрАТ "Консюмерс-Скло-Зоря»

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на підприємстві ПрАТ "Консюмерс-Скло-Зоря»

26.03.16 20:08 0 1326
25 березня рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті стандартної і ексклюзивної склотари в Україні, ПрАТ "Консюмерс-Скло-Зоря», що розташовується в селі Зоря Рівненського району.

Так як на підприємстві працює понад півтисячі робітників, а в технологічному процесі використовуються потужні газові печі для випалювання скломаси і у разі позаштатної ситуації наслідки від пожежі чи вибуху можуть бути катастрофічними, рятувальники спільно з адміністрацією та добровільною пожежною дружиною об’єкту відпрацювали чіткий алгоритм дій щодо попередження та недопущення надзвичайних подій.

За тактичним задумом в результаті порушень технологічного процесу в газовій котельні виникла пожежа. Силами добровільної пожежної дружини об’єкту було проведено евакуацію персоналу та розпочато гасіння умовної пожежі

за допомогою первинних засобів пожежогасіння.

Тим часом на гасіння пожежі прибув місцевий підрозділ 4-ї державної пожежно-рятувальної частини з смт. Клевань та підрозділ вогнеборців військової частини смт.Оржів.

Рятувальники в складі ланки газодимозахисників впершу чергу провели розвідку, в результаті якої в котельні виявили потерпілого. Чоловіка негайно евакуювали та передали в руки працівникам швидкої медичної допомоги, паралельно з тим подали на гасіння умовної пожежі два водяні стволи. За лічені хвилини умовна пожежа була ліквідована.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ