рятувальники оперативно ліквідували пожежу,що виникла в будівлі,яка належить Рівненській міській раді

рятувальники оперативно ліквідували пожежу,що виникла в будівлі,яка належить Рівненській міській раді

26.03.16 13:22 0 621
25 березня о 01:39 до Служби порятунку Рівного за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в будівлі, яка належить Рівненській міській раді, що знаходиться по вул. С.Петлюри, 1.

За вказаною адресою негайно виїхало 3 пожежних автоцистерни, пожежна авто драбина, та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС області.

По прибуттю було встановлено що загорання виникло на даху 4-х поверхової цегляної будівлі розміром 30х40м. В зв’язку із сильним задимленням будівлі, рятувальники використовуючи апарати захисту органів дихання, провели розвідку, в ході якої встановили, що в будівлі людей немає.

Одночасно з тим на ліквідацію пожежі подали два водяних стволи. Завдяки чітким та оперативним діям вогнеборці за лічені хвилини вогонь вдалося приборкати. О 02:03 пожежа була локалізована, а о 02:28 ліквідована. Координацію роботи рятувальників на місці події здійснював безпосередньо заступник начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук. В результаті пожежі вогонь встиг пошкодити 7 м. кв. покриття та 15 м. кв. перекриття на горищі будівлі.

Наразі причина пожежі та завдані нею збитки встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ