В Чернігівській області внаслідок несправності електропроводки ледь не загинуло троє дітей

В Чернігівській області внаслідок несправності електропроводки ледь не загинуло троє дітей

26.03.16 14:16 0 557
24 березня о 15:09 до Служби порятунку "101" у Щорському районі надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків, що у с. Рогізки. За викликом, на місце події прибули вогнеборці місцевої пожежної команди та черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНС в області. На момент їх прибуття, полум'я було охоплено кімнати та дах помешкання. Спільними діями вогнеборців, пожежу о 15:45 локалізували, а о 19:10 остаточно ліквідували. В ході гасіння рятувальники не допустили розповсюдження вогню на розташовані поруч 4 споруди господарського призначення.

Під час розслідування встановлено, що цього дня мати залишила без нагляду своїх трьох малолітніх хлопчиків: півтора; 3-х та 5 років самих вдома, а сама пішла у справах. Внаслідок несправності електропроводки виникла пожежа у одній з кімнат де гралися діти. На щастя, старший хлопчик, помітивши загоряння, не розгубився та вивів з палаючої оселі своїх молодших братів. Вогнем знищено покрівлю та перекриття оселі, пошкоджено стіни.

Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігає громадян: аби уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, дотримуйтесь правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів та електричних мереж. Слідкуйте за їх справністю та не допускайте її перевантаження.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі завершено ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ