В Закарпатській області рятувальники попереджають пожежі в екосистемах

В Закарпатській області рятувальники попереджають пожежі в екосистемах

26.03.16 12:28 0 622
Щороку з настанням весняного періоду в Закарпатській області спостерігається збільшення кількості пожеж в екосистемах. Аби їх уникнути, рятувальники намагаються переконати громадян утриматися від практики спалювання сухої рослинності. Адже такі загорання знищують дачні будинки і господарські споруди, зазнають ушкоджень й об’єкти інфраструктури в містах.

Для прикладу, працівники Ужгородського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Закарпатській області залучають до проведення пожежно-профілактичної роботи й житлово-комунальні організації та підприємства. Так, 24 березня на базі ТОВ «Підзамок», що на вул. Підградській в Ужгороді, рятувальники організували пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора, що перебуває в юрисдикції цієї організації. Основною темою спілкування з населенням стало попередження пожеж в екосистемах краю.

Спочатку рятувальники провели бесіду з працівниками товариства, які мають безпосередній контакт із мешканцями, та довели до їх відома основні вимоги пожежної безпеки.

Далі, «озброївшись» матеріалами агітаційного характеру, почали подворовий обхід житлових будинків. Мешканцям і випадковим перехожим вручали інформаційні пам’ятки «Як попередити пожежі в екосистемах» та наголошували на дотриманні правил пожежної безпеки в побуті.

У ході спілкування з рятувальниками громадяни обіцяли дотримуватися пожежних вимог і донести інформацію до свої рідних, знайомих та друзів.

Разом із тим, рятувальники сподіваються на свідоме та відповідальне ставлення людей до власного життя і майна, а також на відсутність у добових зведеннях інформації стосовно пожеж у господарствах принаймні тих громадян, з якими було проведено відповідні профілактичні бесіди.

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині вогнеборці ...
Наступна новина: Чернівці: Ще одна ...

КОМЕНТАРІ