На Хмельниччині рятувальники продовжують проводити відпрацювання житлового сектору

На Хмельниччині рятувальники продовжують проводити відпрацювання житлового сектору

26.03.16 15:43 0 536
З метою запобігання виникненню пожеж і їх трагічним наслідкам, а також покращення протипожежного стану у приватному секторі, 24-25 березня працівники Старокостянтинівського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області спільно з працівниками соціального захисту населення провів рейдові перевірки житлових будинків населених пунктів району, а саме у Волиця-Керекешенській сільський раді: селах Волиця-Керекешено та Червона Семенівка.

Рятувальники здійснили обхід домогосподарств та провели роз’яснювальну роботу з питань пожежної безпеки та приведення в належний протипожежний стан домоволодінь соціально незахищених верств населення та багатодітних сімей. Особливу увагу працівники ДСНС приділили людям похилого віку, котрі використовують пічне опалення.

До того ж, з метою покращення організації пожежної безпеки в житловому секторі району, на виконання Кодексу Цивільного захисту України, за ініціативи інженерно-інспекторського складу було зібрано усіх сільських депутатів та проведено позачерговий виконком, на якому рятувальники розповіли про всі виявлені недоліки та порушення, а також запропонували ряд заходів щодо покращення протипожежного стану будинків.

Старокостянтинівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Єврейська громада ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ