Огляд і тести екшн-камери SJCAM SJ4000 Wi-Fi Edition

Огляд і тести екшн-камери SJCAM SJ4000 Wi-Fi Edition

27.03.16 16:23 0 978

Нещодавно в наші руки потрапила дуже цікава модель екшн-камери, яка, як нам здалося, зуміла стати аналогом усіма улюблених GoPro-камер і отримати тепле місце під сонцем на прилавках магазинів - це SJCAM SJ4000 з WiFi-модулем. Сьогодні ми познайомимося з даною новинкою трохи ближче і поглянемо на сильні і слабкі сторони SJCAM SJ4000. Отже, приступимо. До речі, данну камеру від SJCAM купить ви можете в інтернет-магазині: http://sjcam-ukraine.com.


Екшн-камера SJCAM SJ4000 Wi-Fi Edition повністю зуміє виправдати надії всіх любителів екстремальних видів спорту і просто людей, які ведуть активний спосіб життя. Отже, давайте для початку подивимося на комплектацію пристрою, відразу хочеться відзначити, що вона непристойно багата.

Комплектація:

  • Камера SJCAM SJ4000 Wi-Fi;
  • Водонепроникний бокс;
  • Задня кришка для водонепроникного боксу з прорізами з боків;
  • Поворотна рамка / оправа для використання камери без боксу;
  • Кріплення на кермо велосипеда;
  • Кріплення на велошлем + м'яка підкладка;
  • Кріплення на кермо велосипеда;
  • 3 сполучних адаптери;
  • 2 кріплення для штатива;
  • Кліпса на пояс;
  • Майданчик для установки кріплення;
  • 2 двосторонніх 3М липучки;
  • Металевий хомут;
  • 4 пластикових хомути;
  • 2 тканинних затискачі;
  • 2 липучки;
  • Зарядний пристрій USB 5V 1A;
  • micro USB кабель для підключення до комп'ютера;
  • Ганчірочка для протирання екрану;
  • Інструкція з експлуатації.

На момент тестування даний пристрій можна було придбати приблизно за 1800 грн, і за цю вартість виробники вклали в невелику на перший погляд коробочку масу корисних речей, які, безсумнівно, знайдуть для себе застосування.

Зовнішній вигляд

Зазвичай ми не особливо звертаємо увагу на упаковку, проте в даному випадку на це можна звернути увагу, бо в цій невеликій "шухлядці" зуміло розміститися величезна кількість комплектуючих.

Отже, для початку познайомимося з камерою. Її корпус повністю чорний, і в цьому є щось загадкове, зовні камера отримала вельми приємний дизайн. SJ4000 Wi-Fi отримала форму ромба, що доповнює зручність тримання його в руках.

На передній частині пристрою розташувалася ширококутна лінза (кут огляду 170 градусів). Тут же знаходиться кнопка вкл / викл, яка також відповідає за зміни режимів. Крім усього цього можна помітити логотип компанії і модель пристрою.

На верхній грані пристрою розташувалася кнопка "Ок" і світлодіод, який вказує нам про те, що Wi-Fi працює або відключений.

На лівій грані пристрою розташувалися 3 роз'єми: micro HDMI / SD / USB. Тут же ледве помітний мікрофон для запису звуку.

На лівій грані розташувався динамік і дві кнопки: вниз / вгору. Тут же потрібно звернути увагу на те, що верхня кнопка відповідає за включення Wi-Fi. Однак не забудьте завантажити спеціальний додаток на свій мобільний пристрій SJCAM HD, але про це ми поговоримо трохи пізніше.

На нижній грані знаходиться відсік для акумулятора і власне сам акумулятор.

На задній частині пристрою знаходиться 1.5-дюймовий екран і два світлодіода, один з яких відповідає за камеру, другий за зарядку.

Помістивши екшн-камеру в водонепроникний бокс, пристрій починає нагадувати трансформера і дійсно ефектно виглядає.

Дисплей

Що стосується 1.5-дюймового дисплея, він досить непогано себе показує. Все читається добре, проте при попаданні прямих променів сонця все ж доведеться прикрити екран рукою, щоб хоч щось в ньому прочитати.

Робити фотографії, встановити його в потрібному ракурсі - все це дуже зручно робити, незважаючи на невелику діагональ.

Акумулятора в 900 мАг цілком достатньо для того, щоб повноцінно працювати майже до 2-х годин, в залежності від навантаження. Хочеться відзначити, що для економії заряду можна скористатися автоматичним відключенням дисплея через певний час (1/3/5 хвилин).

Можливості

Дану камеру можна підключити до комп'ютера. SJ 4000 WiFi може працювати в декількох режимах: знімного диска, HD Web камери, Wi-Fi (дозволяє підключитися до Android і iOS пристроїв).

Окрему увагу слід приділити тому, що SJ 4000 WiFi можна використовувати в якості автомобільного відеореєстратора, попередньо потрібно включити режим роботи в авто. Кута огляду цілком вистачає для того, щоб відобразити практично все, що відбувається на дорозі.

Бездротовий режим

Для початку потрібно скачати програму на свій мобільний пристрій (SJCAMHD). Знайти можна по QR-код в книжці по експлуатації. Далі натискаємо на верхню кнопку, розташовану на правій грані пристрою, після чого на дисплеї з'явиться відповідний значок. У пристрої окремо можете налаштувати назву екшн-камери, яка буде відображатися, і встановити пароль. Підключаємося через програму SJCAMHD і записуємо відео, робимо фотографії, можна навіть звідси змінювати налаштування SJ 4000 WiFi. Однак є невеликі нюанси - затримка і дальність зв'язку дуже низька.

Підсумки

Отже, підіб'ємо підсумки по екшн-камері SJ 4000 WiFi. Пристрій одержав гідну начинку, яка дозволяє використовувати його навіть в самих екстремальних ситуаціях. Достатній кут огляду, хороший акумулятор і навіть можливість підключатися через Wi-Fi до мобільного пристрою. Окрему увагу слід приділити тому, що акумулятор пристрою знімний, і якщо Ви вирішили відправитися в тривалу подорож, то можна навіть прикупити додаткові акумулятори, щоб продовжити життя пристрою. Іншими словами, SJ 4000 WiFi вийшов вельми гідним і повністю може виправдати надії своїх користувачів.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Проблемы сегодняшнего кино

КОМЕНТАРІ