В Тернополі сергій Надал привітав бійців Національної гвардії з другою річницею створення підрозділу

В Тернополі сергій Надал привітав бійців Національної гвардії з другою річницею створення підрозділу

28.03.16 10:01 0 535
26 березня 2014 року указом Президента було створено військове формування – Національну гвардію України. З нагоди другої річниці з дня створення Національної гвардії міський голова Сергій Надал привітав військовослужбовців тернопільського батальйону, добровольців та патріотів, які стоять на захисті народу, цілісності і суверенітету нашої держави в один з найважчих моментів в її історії.

За сумлінне виконання обов’язків, зразкову військову дисципліну та оперативне розв’язання поставлених завдань Сергій Надал нагородив бійців грошовими преміями, цінними подарунками та Нагородними знаками.

Також у своєму виступі очільник Тернополя згадав про загиблих бійців-героїв.

«Прийміть щиру подяку за службу, за зміцнення обороноздатності та безпеки нашої країни. У час війни на сході України саме добровольчі батальйони Нацгвардії стали на захист Батьківщини, зупинили агресора, - зазначив Сергій Надал. - «Відданість. Честь. Патріотизм» - це гасло Національної гвардії стало символом героїзму українських патріотів. У пам’яті шніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Бажаю мужності, витримки й наснаги, родинного затишку і тепла, міцного здоров’я і миру на своїй, визволеній від ворога, українській землі!».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: збережемо ліс ...
Наступна новина: Как часто надо посещать ...

КОМЕНТАРІ